ИНОВАТИВНИ ИДЕИ ЗА ВАШ УДОБЕН ДОМ

Контактирајте нè

01.

Фаза 1

Проектирање
Дознај повеќе

02.

Фаза 2

Изведба
Дознај повеќе

03.

Фаза 3

Надзор
Дознај повеќе

04.

Фаза 4

Ревизија
Дознај повеќе

Што работиме

Создаваме дом каде што среќните моменти ни се секојдневие


Проектирање

Нашата работа ја засноваме на процесот на проектирање во функција на анализа, проекција и контрола на изведбата на објектите.

Идеите на нашите клиенти ги реализираме во наши проекти, со посветена и професионална, иновативна и комплетна услуга.

Контактирајте нè

Изведба

Вршиме изведба на објекти. Иноватноста ни дава многу можности во нашата работа. Како градежен изведувач имаме ескпертиза и професионалност во сите фази кои ги изведуваме.

Најзначајно за безбедноста и стабилноста на секој објект се конструктивниот систем и конструктивните елементи. Ова го правиме стручно, професионално и со користење на најсовремена опрема и техники за вградување на материјалите.

Контактирајте нè

Надзор

Професионален надзор не остава простор за било каква грешка. Посветени сме на прецизност и контрола на сите фази и активности.

Гарантираме за стручно и совесно работење. Потврда за тоа се и нашите лицени, сертификати и изведени објекти.

Контактирајте нè

Ревизија

Ревизија на проектна документација

Ревизорите од нашата фирма се водат од неколку основни принципи: интегритет, објективност, доверливост и стручност.

Контактирајте нè

НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

СЕ КЛУЧ НА НАШИОТ УСПЕХ

+389 71 327 251

Што работиме

Создаваме дом каде што среќните моменти ни се секојдневие


ПРОЕКТИРАЊЕ, ИЗВЕДБА, НАДЗОР И РЕВИЗИЈА

Нашата фирма има сертифификати кои се меѓународни признати во целиот цвет.

Интерцерт сертификатот го потврдува квалитетот на нашето управување - нашата фирма го применува системот на менаџмент согласно барањата на меѓународните стандарди.

Контактирајте нè

НАШИ ПРОЕКТИ

Што сме изработиле до сега?


НАШИ ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ

Интегритет, Објективност, Доверливост и Стручност.

+389 71 327 251

ЗА НАС

Кои се нашите вредности?


Мисија

Создаваме доверба кај нашите клиенти, затоа што задоволните клиенти се нашата движечка сила. Своето работење го развиваме низ квалитет во нашата секојдевна работа.

Посветеноста,вложениот труд и транспаретниот однос со деловните соработници и заедниците со кои соработуваме се клуч на нашиот успех.

Страста кон тоа што го работиме е сигурна алатка во реализација на нашите цели.

Визија

Прогресивен развој во градежништвото, проширување на делокругот на работа, отвореност за нови идеи и раст на бројот на успешно реализирани проекти.

Преку овие чекори нашата компанија се афирмира како една од најголемите градежни компании во регионот.

КОНТАКТ

Имате дополнителни прашања?


Адреса:

11-ти Октомври 7-а, КумановоСеверна Македонија

Телефон:

+389 71 327 251

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!